Pangacius celkom zdravo

jokin - fotkajokin, 4. apríla 2013
Pangacius celkom zdravo
Foto: jokin

Dnes som dostal chuť na ryby tak som prehrabal mrazák či tam niečo nieje a našlo sa. Nám chutilo taktu je recept.

Suroviny

400 g
2 PL
1/2 čl
1/2 čl
1/2 čl
1 ks
2-3 PL
750 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    rozmrazený filet dobre usušíme a odrežeme mastné časti a rozkrojíme. Takto upravené filety pokapeme olejom ochutíme a necháme postáť kým načistíme zemiaky na prílohu. Keď už máme zemiaky prichystané môžme sa zvesela pustiť do varenia. Filety som namočil do rozšlahaného vajca, obalil v strúhanke a dal som ich na rozpálenú panvicu na ktorej som mal za polievkovú lyžicu oleja. Piekol som z oboch stán do zlatova.

    Pangacius celkom zdravo - obrázok 1
  2. 2

    zemiačky som pokrájal na hrubšie kolieska a dal robiť na grilovaciu panvicu. Mal som ich aj prikryté, aby sa rychlejšie spravili a sem tam som pod pokrievku dal trošku vody. Podarili sa mi ozaj dobre urobiť.

    Pangacius celkom zdravo - obrázok 2
  3. 3

    Ako prílohu som volil plnenú papriku červenou kapustou a uhorky.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Mňa zaujalo - odrežeme mastné časti, čo je tým myslené, mala som pangasia viackrát, ale žeby bol mastný som nezbadala. A pred vajcom ho v múke neobalíš? Aj @slappo má pravdu, lepšie je k rybe zemiakové pyré.
presne tak wevewe kraje sú často mastné.inak mirkamt celé vysmážanie bolo na jednej polievkovej lyžici oleja a tak neviem čo na takom vysmážaní je nezdravé.

Pridaj komentár k receptu: