Bravčová panenka
Bravčová panenka

Panenka na spôsob číny

afataga - fotkaafataga, 26. augusta 2019
Panenka na spôsob číny
Foto: afataga

Keď máte neforemné konce panenky a neviete, čo s nimi. Dá sa použiť takýto jednoduchý rcp.

2
porcie
20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
Marináda:
1 PL
1 PL
1 KL
3 ks
Ďalšie suroviny:
1 PL
1/2 ks
1 ks malá
1/2 šálky
2 PL
2 PL
2 KL
 (ak treba)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso som pokrájala ako sa dalo, urobila marinádu a nechala marinovať cez noc. Popr. dá sa aj ráno.

  2. 2

    Do woku som dala olej a mäso prudko opiekla asi 2 min. a vybrala som ho do misky. Do woku som dala všetku zeleninu a zas opiekla asi 2 min. a vrátila som mäso a premiešala. Ochutnala som a trochu osolila.

  3. 3

    V šálke som si urobila zálievku z ryžového vína, sójovej omáčky a škobu a naliala do woku. Miešala som cca 1 min. a je hotovo. Na tanieri som posypala čiernym sezamom.

  4. 4

    Po obede sme išli vytráviť do lesa a našla som takéto dvojičky :-)

    Panenka na spôsob číny - obrázok 4

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Vyborne, rychle jedlo. V azii by este vmiesali oprazili ich hrube slize a hned by bolo pre styroch a este vela cesnaku, na to maju ten ich malo stiplavy aby ho mohli dat vela.

Pridaj komentár k receptu: