Bravčová panenka

Panenka na spôsob číny

Autor receptu: afataga

Keď máte neforemné konce panenky a neviete, čo s nimi. Dá sa použiť takýto jednoduchý rcp.

2
porcie
20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso som pokrájala ako sa dalo, urobila marinádu a nechala marinovať cez noc. Popr. dá sa aj ráno.
  2. Do woku som dala olej a mäso prudko opiekla asi 2 min. a vybrala som ho do misky. Do woku som dala všetku zeleninu a zas opiekla asi 2 min. a vrátila som mäso a premiešala. Ochutnala som a trochu osolila.
  3. V šálke som si urobila zálievku z ryžového vína, sójovej omáčky a škobu a naliala do woku. Miešala som cca 1 min. a je hotovo. Na tanieri som posypala čiernym sezamom.
  4. Po obede sme išli vytráviť do lesa a našla som takéto dvojičky :-)