Bravčová panenka
Panenka na spôsob číny
Autor receptu: afataga
Keď máte neforemné konce panenky a neviete, čo s nimi. Dá sa použiť takýto jednoduchý rcp.
2 porcie |
20 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso som pokrájala ako sa dalo, urobila marinádu a nechala marinovať cez noc. Popr. dá sa aj ráno.
- Do woku som dala olej a mäso prudko opiekla asi 2 min. a vybrala som ho do misky.
Do woku som dala všetku zeleninu a zas opiekla asi 2 min. a vrátila som mäso a premiešala. Ochutnala som a trochu osolila.
- V šálke som si urobila zálievku z ryžového vína, sójovej omáčky a škobu a naliala do woku. Miešala som cca 1 min. a je hotovo. Na tanieri som posypala čiernym sezamom.
- Po obede sme išli vytráviť do lesa a našla som takéto dvojičky :-)