Palacinková torta
Palacinková torta

Palacinková torta s tvarohovým krémom

Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu Sonja vo Vranove nad Topľou, 29. augusta 2019
Palacinková torta s tvarohovým krémom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

Palacinky:
500 g
5 ks
2 PL
1 l
štipka
Plnka:
500 g
500 ml
500 g
1 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Palacinky: Zo všetkých surovín vymiešame cesto a na oleji upečieme palacinky z oboch strán.

  2. 2

    Smotanu na šľahanie vyšľaháme, pridáme mascarpone, tvaroh, med, nastrúhanú kôru z limetky, šťavu z limetky a vymiešame hladký krém.

  3. 3

    Vychladené palacinky natierame striedavo plnkou, džemom a Nutellou. Vrstvíme na seba. Navrstvenú tortu potrieme zvyšným krémom a dozdobíme sezónnym ovocím.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: