Pagáčiky s údeninou
Dáša Korenková
cukrárka hotela International Veľká Lomnica, 28. októbra 2009
cukrárka hotela International Veľká Lomnica, 28. októbra 2009
Foto: Hotel International Veľká Lomnica
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z múky, vajec, mlieka, cukru, soli a oleja vypracujeme hladké cesto a necháme ho vykysnúť. Cibuľku, slaninu a klobásu nakrájame na malé kocky a opečieme. Necháme vychladnúť.
- 2
Cesto po vykysnutí vypracujeme a prekladáme s údeninou. Formičkou vykrojíme tvary, uložíme na plech, potrieme žĺtkom, posypeme hrubou soľou.
- 3
Pečieme asi 20 min na 180 stupňov Celzia.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu