Suroviny
| 100 g |
|
| 70-80 g |
|
| 60 g |
|
| 40 g |
|
| 50 g |
|
| 50 g alebo orechy |
|
| 1 lyžička |
|
| (podla chuti) |
|
| 1/2 lyžicky |
|
| na vymastenie plechu |
|
| 40 g |
|
| 4 dl |
|
Postup
-
1
Do teplej vody dáme med a zamiešame. Pridáme ovsené vločky a hrozienka. Ked´nam zmes vychladné pridáme olej, citrónovú šťavu, škoricu, krupicu s práškom do pečiva a pokrájané na drobno kandizované ovocie.
- 2
Cesto dobre vymiesime a tvarujeme menšie bochníčky.Do stredu bochníčka dáme po jednej lyžičke zaváraninu.Vrch posypeme s nasekanými mandľami alebo orechami.
- 3
Bochníčky poukladáme na plech vymazanom s tukom a pečieme cca 15 minút.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu