Foto: pupava
Mrkvový koláč upgradeovaný do mini ovocnej torty.
Suroviny
Korpus: | |
1 hrnček |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 ČL |
|
1/4 ČL |
|
štipka |
|
1 ks |
|
2 hrnčeky |
|
1 ks |
|
Vnútro: | |
|
|
|
|
|
|
|
|
Poleva: | |
150 g |
|
50 g |
|
|
|
Môže, ale nemusí byť: | |
|
|
|
Postup
-
1
Upiekla som si dva korpusy z receptu na mrkvovo-kakaový kolč, recept tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/mrkvovy-brownie/43579-recept.html
- 2
Korpusy som si nechala vychladnúť. Potom som poliala korpus trochou kávy, aby nebol príliš tvrdý, lebo sám o sebe je. Na tento korpus som natrela džem z čierneho ríbezlia, poukladala som domáce zavarené brusnice, čučoriedky i černice. Položila som na to druhý korpus a opäť som ho poliala kávou.
- 3
Nad parou som si dala roztápať čokoládu s maslom, pridala som mlieko (nie veľa, od oka). Po odstavení som "tortu" poliala čokoládou. Jahody môžete, no nemusíte dávať. Ja som ich poprekrajovala a poukladala. Spokojne by sa dali nahradiť aj iným ovocím. Hotovo, dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu