Orechové rezance
Orechové rezance

Orechové rezance po mojom

saymona - fotkasaymona, 11. septembra 2020
Orechové rezance po mojom
Foto: saymona

Milujem cestoviny a orechy. A toto je nádherné nostalgické jedlo, ktoré milujeme, tak prečo si ho nepripomenúť? V jednoduchosti je krása a teraz na jeseň isto poteší dušu aj srdiečko ;)

3-4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal. široké (tagliatele)
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarim si cestoviny v slanej vode, ja pouzivam siroke rezance. Pomeliem orechy.

  2. 2

    Ked su cestoviny uvarene, scedim ich a zmiesam s lekvarom (ja som mala jahodovy), mletymi orechami a cukrom (kazdy podla chuti kto ma rad ako sladke).

  3. 3

    A podavam. Niekto ich este pecie alebo pridava karamel ci oprazene orechy, no my ich mame radi takto.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Pěkný receptík, jednoduchý a určitě chutný. Rezance s orechami robím s cukrom a maslom, lekvár ma nikdy nenapadlo pridat, hmm Určitě vyzkouším. Krásné foto.
Ano to maslo by bolo fajn ale stale ho nemozem :D. Ďakujem urcite vyskusaj Haji da to tomu smrnc ;)
1x haji
Výborný obed! ...a rýchle pripravený ....
Máme veľmi radi rezance s orecham, s maslom. Na tanier ich rozložím dookola taniera a lekvár- ľubovoľný - dám do stredu ako červené oko a podľa chuti stravníkov sa jeho množstvo zväčšuje alebo zmenšuje.
1x saymona