Omeleta s májovkami a slaninkou
Mária Kaľamárová
šéfkuchárka hotela Academic vo Zvolene, 14. mája 2010
šéfkuchárka hotela Academic vo Zvolene, 14. mája 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Oravskú slaninku nakrájame na kocky, opečieme na oleji a pridáme nakrájané májovky a spolu restujeme.
- 2
V miske rozmiešame vajíčka, ochutíme soľou, korením a nalejeme na panvičku so slaninkou a hubami, pečieme z jednej strany, aby bola vláčna.
- 3
NÁŠ TIP: Do vajíčok na prípravu omelety môžeme pridať mlieko alebo sladkú smotanu. Omeleta je potom nadýchanejšia a ľahšia.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu