Grilovacia omáčka
Grilovacia omáčka

Omáčky ku grilovaným lahôdkam

Ivan Štefula
executive chef Party Partners a Hostinca u Ondreja v Soblahove, 15. júna 2020
Omáčky ku grilovaným lahôdkam
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

Cesnaková omáčka s paprikou:
2 ks
10 PL (16 %)
8 PL
2 PL nasekaná
4 ČL rozotretý
2 ČL
Tmavá barbecue omáčka:
175 g
150 g
2-3 PL
2-3 PL
1 ČL
1/2 ČL
10 strúčikov (rozotretý)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesnaková omáčka s paprikou: Papriky opečieme na miernom ohni a opatrne ošúpeme. Potom ich na jemno nakrájame a premiešame s ostatnými surovinami. Necháme pol hodiny odstáť a môžeme podávať. Omáčka je vhodná k mäsu a k zelenine.

  2. 2

    Tmavá barbecue omáčka: Všetky suroviny zmiešame a spolu prevaríme na miernom ohni. Necháme vychladnúť.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre