Foto: bambuch
Obložené ruské vajcia som sa naučila ešte za éry mojej učňovskej praxi v Snack bare OD-Prior-studená kuchyňa.Tieto ruské vajcia rada pripravujem pri rôznych domácich Zobraziť celý popisObložené ruské vajcia som sa naučila ešte za éry mojej učňovskej praxi v Snack bare OD-Prior-studená kuchyňa.Tieto ruské vajcia rada pripravujem pri rôznych domácich oslavách,či sú to narodeniny,meniny,kedˇčakáme návševu,aby si mohli dať niečo pod zub.Príprava je úplne jednoduchá a rýchla.Vyskúšajte!
porcií
príprava
Postup
-
1
Na ovalnu misu poukladáme umytý,odkvapkaný hlávkový šalát.Do stredu po veľkých lyžiciach si vypočítame 10 kôpok.Na kôpky šalátu naukladáme polovičky uvarených vajec natvrdo.Kol dokola naukladáme zatočenú šunku do tvaru ruže a striedame šunku+salámu.Doplníme udeným,na plátky nakrájaným syrom.
- 2
Ako dekoráciu poukladáme paradajky,natenko nakrájanú papriku,nešúpanú a dôkladne umytú uhorku.
- 3
Nakoniec vajcia oblejeme po lyžičkách tatarskou omáčkou.Vrch vajec dozdobíme olivami a petržlenovou vňaťou.DOBRÚ CHUŤ!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Máš pravdu, je to rýchle, nenáročné a naozaj chutné, dá sa pomerne ľahko ozdobiť aj menej skúseným. Vždy keď položím takúto misu na stôl vidím natešené tváre, u nás je to obľúbené pohostenie.
varecha.pravda.sk/recepty/vlassky-salat/24803-recept.html...