Obložené ruské vajcia
	        Autor receptu: bambuch
	         
	        
	        Obložené ruské vajcia som sa naučila ešte za éry mojej učňovskej praxi v Snack bare OD-Prior-studená kuchyňa.Tieto ruské vajcia rada pripravujem pri rôznych domácich oslavách,či sú to narodeniny,meniny,kedˇčakáme návševu,aby si mohli dať niečo pod zub.Príprava je úplne jednoduchá a rýchla.Vyskúšajte!
| 		  
				  	  
				  	10  porcií  | 
				  	  
				  	30 min. minút príprava  | 
Postup
- Na ovalnu misu poukladáme umytý,odkvapkaný hlávkový šalát.Do stredu po veľkých lyžiciach si vypočítame 10 kôpok.Na kôpky šalátu naukladáme polovičky uvarených vajec natvrdo.Kol dokola naukladáme zatočenú šunku do tvaru ruže a striedame šunku+salámu.Doplníme udeným,na plátky nakrájaným syrom.
 - Ako dekoráciu poukladáme paradajky,natenko nakrájanú papriku,nešúpanú a dôkladne umytú uhorku.
 - Nakoniec vajcia oblejeme po lyžičkách tatarskou omáčkou.Vrch vajec dozdobíme olivami a petržlenovou vňaťou.DOBRÚ CHUŤ!