Oblíž prst bez pečenia
Foto: chopard
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V miske zmiešame mlieko, cukor a kakao. Namáčame piškóty a vyložíme dno formy.
- 2
Uvaríme si krém. V mlieku rozmiešame Zlatý klas, cukor a žĺtky. Dáme variť a uvaríme hustý puding, ktorý prikryjeme fóliou a necháme vychladnúť. Do vychladnutého (môže byť letný) pudingu vmiešame mascarpone. Vymiešame ručne.
- 3
Krém navrstvíme na piškóty a dáme chladiť.
- 4
Potom potrieme vyšľahanou šľahačkou a postrúhame čokoládu. Necháme stuhnúť minimálne 3 hodiny, najlepšie do druhého dňa.
- 5
Dobrú chuť.
Tiež pudingový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem 😊
Zlatý klas sa predáva aj v 200g balení 😀
Ano treba dat ako je v postupe