Obličková polievka so zeleninou

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009

Suroviny

20 g
80 g
20 g
150 g
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové obličky rozrežeme po dĺžke, vyrežeme z nich močové kanáliky, pokrájame na rezance, sparíme horúcou vodou a umyjeme.

  2. 2

    Potom ich dáme na postrúhanú koreňovú zeleninu a cibuľu opraženú na masti.

  3. 3

    Pridáme mletú červenú papriku, soľ, mleté čierne korenie, drvenú rascu, majorán a dobre podusíme. Zalejeme vývarom z kostí a uvaríme.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Polievky, Varené, 50 polievok

Diskusia k receptu