Foto: petka33
Recept je od kámošky a je dosť sladký, ale chutný.
Suroviny
cesto : | |
4 |
|
125 g |
|
125 g |
|
125 g |
|
2 KL |
|
4 KL |
|
top: | |
4 na sneh |
|
200 g |
|
krém: | |
6 dcl |
|
1 |
|
4 |
|
1 |
|
200 g |
|
2 PL |
|
trocha |
|
Postup
-
1
Margarín s cukrom vymiešame a pridáme žĺtky, opäť vymiešame.
-
2
Mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva pridáme taktiež a vyšľaháme cesto. Cesto dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
-
3
Štetcom natrieme top na cesto. Pečieme pri 170 stupňoch doružova.
-
4
krém: V 2dcl mlieka vymiešame puding( ja som dala jahodový), žĺtka a múku. Ostatné mlieko dáme zvariť s cukrom. Uvaríme hustý krém. Po vychladnutí vyšľaháme s rumom. ( ja som nemala).
- 5
Po vychladnutí cesto rozrežeme napoly a naplníme krémom. ! Bielkova krusta je vždy navrchu!!!!!! Tu je ešte vcelku, nerozpolené. Úvodné foto vylepším, rýchlo sa míňalo z tácky, nestíhala som :))))
- 5
Hádam sa pokús aj sama opraviť podľa foto text, aby to bolo zrozumiteľnejšie.
@betty21 , to je sneh, nie krém, ten nie je navrchu, aspoň si myslím.