Nepečený tekvicový koláč
10
porcií
porcií
30-40 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Korpus: | |
| 150 g |
|
| 100 g |
|
| 12 |
|
| 1 PL mleté |
|
| 1 PL roztopený |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| Plnka: | |
| 300 g |
|
| 1 ČL |
|
| 1 plechovka (hustá časť) |
|
| 2 PL |
|
| 1/2 ČL (želatína) |
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie na korpus dáme do mixéra a rozmixujeme kým nezískame lepkavú hmotu, ktorou vystelieme dno okrúhlej koláčovej formy. Necháme v chladničke kým pripravíme plnku.
- 2
Očistenú nakrájanú tekvicu uvaríme v parnom hrnci a rozmixujeme. Z tohto tekvicového pyré použijeme do plnky 300 g. Všetky ingrediencie na plnku zohrejeme v panvici, necháme vychladnúť a navrstvíme na korpus.
- 3
Necháme v mrazničke stuhnúť niekoľko hodín. Pred podávaním, ozdobíme roztopenou tmavou čokoládou a obľúbeným ovocím.
Tiež tekvicový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Dakujem ti zo srdca 🧡 si velmi mila!!!
25cm forma s vlnitym okrajom s odnímateľným dnom.
Krásny večer ti prajem!
Dakujem 🧡
Ďakujem!!! 🧡