Nepečený jahodový cheesecake
Foto: blissofplants
8-10
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
Korpus: | |
30 g |
|
70 g |
|
115 g |
|
2 PL roztopený |
|
Krém: | |
190 g (namočené cez noc vo vode) |
|
310 ml (z konzervy) |
|
4 PL |
|
za hrsť |
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie na korpus rozmixujeme v mixéri a zmes uložíme na dno obdĺžnikovej formy (moja má približne 25x11x6 cm).
- 2
Ingrediencie na krém (okrem jahôd) rozmixujeme v mixéri do hladka. Polovicu krému dáme na povrch korpusu a necháme hodinu v mrazničke.
- 3
Druhú polovicu rozmixujeme s jahodami, pridáme zopár nadrobno nakrájaných jahôd, opatrne premiešame a navrstvíme na kokosový krém.
- 4
Necháme niekoľko hodín v mrazničke stuhnúť. Po vybratí nakrájame a ozdobíme roztopenou tmavou čokoládou a obľúbeným ovocím.
Tiež jahodový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem 💖
Ďakujem pekne 💞
Ďakujem!!💞 fotoaparát Canon 1300D a objektív 100mm Macro