Nepečený jahodový zákusok
Nepečený jahodový zákusok

Nepečený jahodový cheesecake

blissofplants - fotkablissofplants, 23. októbra 2020
8-10
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

Korpus:
30 g
70 g
115 g
2 PL roztopený
Krém:
190 g (namočené cez noc vo vode)
310 ml (z konzervy)
4 PL
za hrsť

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie na korpus rozmixujeme v mixéri a zmes uložíme na dno obdĺžnikovej formy (moja má približne 25x11x6 cm).

  2. 2

    Ingrediencie na krém (okrem jahôd) rozmixujeme v mixéri do hladka. Polovicu krému dáme na povrch korpusu a necháme hodinu v mrazničke.

  3. 3

    Druhú polovicu rozmixujeme s jahodami, pridáme zopár nadrobno nakrájaných jahôd, opatrne premiešame a navrstvíme na kokosový krém.

  4. 4

    Necháme niekoľko hodín v mrazničke stuhnúť. Po vybratí nakrájame a ozdobíme roztopenou tmavou čokoládou a obľúbeným ovocím.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu