Nepečený banana split tart s lieskovcami
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
250 g |
|
100 g mleté pražené |
|
100 ml |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
125 g |
|
3 ks |
|
Ganache: | |
150 g |
|
200 g |
|
250 ml |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do väčšej misky dáme mleté lieskovce, zomleté sušienky, práškový cukor, kakao , mlieko a roztopené maslo. Dobre zmiešame a hmotou obložíme formu na tart (priemer 30 cm). Dáme do chladničky.
- 2
Všetky suroviny na ganache dáme do misky na platňu a za stáleho miešania necháme roztopiť. Chvíľu varíme, ale nesmie vrieť! Odstavíme, aby sa ganache trochu ochladila.
- 3
Medzitým z chladničky vyberieme tart a nakrájame banány na kolieska. Poukladáme ich vedľa seba a teplou (nie horúcou) ganache opatrne zalejeme.
- 4
Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky na pár hodín.
- 5
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež banánový zákusok:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu