Nepečený banana split tart s lieskovcami
Foto: frommykitchendotcom
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do väčšej misky dáme mleté lieskovce, zomleté sušienky, práškový cukor, kakao , mlieko a roztopené maslo. Dobre zmiešame a hmotou obložíme formu na tart (priemer 30 cm). Dáme do chladničky.
- 2
Všetky suroviny na ganache dáme do misky na platňu a za stáleho miešania necháme roztopiť. Chvíľu varíme, ale nesmie vrieť! Odstavíme, aby sa ganache trochu ochladila.
- 3
Medzitým z chladničky vyberieme tart a nakrájame banány na kolieska. Poukladáme ich vedľa seba a teplou (nie horúcou) ganache opatrne zalejeme.
- 4
Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky na pár hodín.
- 5
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež banánový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu