Banánový zákusok
Nepečený banana split tart s lieskovcami
Autor receptu: frommykitchendotcom
12 porcií |
30 minút príprava |
Postup
- Do väčšej misky dáme mleté lieskovce, zomleté sušienky, práškový cukor, kakao , mlieko a roztopené maslo. Dobre zmiešame a hmotou obložíme formu na tart (priemer 30 cm). Dáme do chladničky.
- Všetky suroviny na ganache dáme do misky na platňu a za stáleho miešania necháme roztopiť. Chvíľu varíme, ale nesmie vrieť! Odstavíme, aby sa ganache trochu ochladila.
- Medzitým z chladničky vyberieme tart a nakrájame banány na kolieska. Poukladáme ich vedľa seba a teplou (nie horúcou) ganache opatrne zalejeme.
- Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky na pár hodín.
- Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom