Banánový zákusok

Nepečený banana split tart s lieskovcami

Autor receptu: frommykitchendotcom

12
porcií
30 minút
príprava

Postup

  1. Do väčšej misky dáme mleté lieskovce, zomleté sušienky, práškový cukor, kakao , mlieko a roztopené maslo. Dobre zmiešame a hmotou obložíme formu na tart (priemer 30 cm). Dáme do chladničky.
  2. Všetky suroviny na ganache dáme do misky na platňu a za stáleho miešania necháme roztopiť. Chvíľu varíme, ale nesmie vrieť! Odstavíme, aby sa ganache trochu ochladila.
  3. Medzitým z chladničky vyberieme tart a nakrájame banány na kolieska. Poukladáme ich vedľa seba a teplou (nie horúcou) ganache opatrne zalejeme.
  4. Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky na pár hodín.
  5. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom