Banánový zákusok
	        Nepečený banana split tart s lieskovcami
	        Autor receptu: frommykitchendotcom
	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	12 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
Postup
- Do väčšej misky dáme mleté lieskovce, zomleté sušienky, práškový cukor, kakao , mlieko a roztopené maslo. Dobre zmiešame a hmotou obložíme formu na tart (priemer 30 cm). Dáme do chladničky. 
 - Všetky suroviny na ganache dáme do misky na platňu a za stáleho miešania necháme roztopiť. Chvíľu varíme, ale nesmie vrieť! Odstavíme, aby sa ganache trochu ochladila.
 - Medzitým z chladničky vyberieme tart a nakrájame banány na kolieska. Poukladáme ich vedľa seba a teplou (nie horúcou) ganache opatrne zalejeme.
 - Necháme vychladnúť a vložíme do chladničky na pár hodín.
 - Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom