Nepečená BB roláda bez rumu a kokosu
Foto: simonasima
Super receptík ;)
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Maslo, vajce, cukor a pudingový prášok vymiešame. Hmotu preložíme na dosku posypanú práškovým cukrom a rozvaľkáme.
- 2
Plnka: Maslo vymiešame s práškovým cukrom a ochutíme citrónovou šťavou. Plnku natrieme na vyvaľkanú kakaový hmotu a zavinieme.
- 3
Roládu zabalíme do mastného papiera alebo mikroténového vrecka.
- 4
A v chlade necháme stuhnúť.
- 5
Roláda je hotová a my si ju môžeme vychutnať ;)
Tiež kakaová roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ešte som nejedla pôvodnú verziu. Ale čo sa týka chuti... Je to sladší koláčik a vonia po celom byte kakaom ;) Ja si zas neviem predstaviť ten pôvodný .😊😉