Nátierka zo žltého hrachu fotorecept
Zo žltého hrachu robievam najmä hrachovú kašu alebo polievku, no je perfektne variabliný a dá sa z neho spraviť aj takáto chutná nátierka. Tajomstvo Zobraziť celý popisZo žltého hrachu robievam najmä hrachovú kašu alebo polievku, no je perfektne variabliný a dá sa z neho spraviť aj takáto chutná nátierka. Tajomstvo tkvie v použití sušených rajčín, lebo kamkoľvek ich pridáte, môže vzniknúť iba dobrota. Recept môžete použiť ako nátierku alebo dip. https://www.patincatsomekitchen.com/natierka-zo-zlteho-hrachu
Postup
-
1
Hrach namočte do vody a nechajte odstáť pol hodinu.
-
2
Vodu zlejte, hrach prepláchnite a dajte variť na 35 minút. Varte, kým je úplne mäkký, môže byť mierne rozvarený.
- 3
Do vysokej nádoby dajte všetky ingrediencie a rozmixujte dohladka.
- 3
Tiež nátierka:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
myslim ze cesnak ano, ale trosku, potom sa da pridat kurkuma rozne korenie oblubene bylinky, toto je taky zaklad
myslim ze rajciny natierku velmi zjemnia, pretoze ten uvareny hrach sam o sebe ma specificku chut aj aromu, ktoru treba trosku prerazit. ale som zvedava aj na tu verziu s cenakom :)
ja by som ho nedala vela ale ide to dokopy :)
som rada, ze chutilo. Niekedy tie najjednoduchšie veci su naj, a paci sa mi hlavne lokalnost surovin :)