Foto: mracik9
Určite toto tu už bolo,ja som niečo podobné robila už dávno,ale iný postup a ingrediencie.Nám to doma veľmi chutilo,tak som sa rozhodla že sa Zobraziť celý popisUrčite toto tu už bolo,ja som niečo podobné robila už dávno,ale iný postup a ingrediencie.Nám to doma veľmi chutilo,tak som sa rozhodla že sa vami podelím.
Postup
-
1
Deň vopred si pripravíme olej z koreninami.Cibuľu očistíme, nakrájame ne malé kúsky,cesnak pretlačíme a vložíme do oleja,postupne zmiešame všetky ingrediencie a necháme cez noc odležať.
- 2
Uvaríme zemiaky v šupke a necháme vychladiť.Očistíme a nastrúhame ich na jemnom strúhadle.Na druhý deň to spolu zmiešame a ešte dochutíme podľa vlastnej chute,odložíme do chladničky aspoň na hodinku a môžeme podávať.Táto pomazánka by mala mať oranžovo červenú farbu, cibuľovo cesnakovú príchuť a jemne páliť na jazyku.
- 3
Môžme to jesť na hriankach,ale chutí to aj na obyčajnom rožku,každý čo má rád.Ja som polovicu opiekla na sucho a druhú na masti,chutili obidve varianty.Hlavne dobre to potrieť cesnakom.Prajem dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.biokamo.sk/solio-zdrave-oleje/solio-s%C3%A9zamov%C...