Hokkaido je moja obľúbená plodina, nie je náročná na pestovanie a dá z nej pripraviť celé menu, od predjedla vo forme nátierky až po Zobraziť celý popisHokkaido je moja obľúbená plodina, nie je náročná na pestovanie a dá z nej pripraviť celé menu, od predjedla vo forme nátierky až po chutnú večeru.
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji orestujem cibuľu a pridám na kocky nakrájanú tekvicu hokkaido, ktorú iba umyjem a nešúpem, podlejem troškou vody, osolím, okorením a dusím domäkka.
- 2
Udusenú zmes nechám vychladnúť a potom vymixujem a pridám maslo a cesnak podľa chuti. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@lba ta kurka se ti uvari uplne a po rozmixovani ani nepoznas ze tam nejaka byla.