Nátierka na hrianky

mimi6 - bez fotkymimi6, 10. marca 2011

Recept pochádza z mojej domácej kuchárskej praxe a je veľmi obľúbený najmä na večeru pre celú rodinu.

3
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

12 ks
2 ks,varená
100 g, varené
50 g
2 strúčik
2 lyžice
1 lyžička, pálivá
1 zväzok




Postup

  1. 1

    Mäso uvarené v polievke vyberieme a vidličkou roztlačíme spolu s dvomi uvarenými mrkvami, pridáme 2 lyžice jemného kečupu, 1 lyžičku chilli omáčka pálivá a poriadne vymiešame vidličkou. Hrianky potrieme strúčikami cesnaku, rastlinným maslom a prizdobíme ešte posekanou pažítkou. Je to veľmi chutné a aj farebné na pohľad.

Diskusia k receptu

dublinka
mňam, idem si hneď urobiť!! Zajtrajšiu polievku už mám uvarenú, tak použijem mäsko, a využijem aj predvčerajší chlebík. Vďaka za nápad!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia