Recept je z ponuky Kamily Magálovej.
porcií
príprava
na 180 °C
Suroviny
200 g |
|
30 g |
|
1 KL |
|
2-3 KL |
|
350 g |
|
2 ks |
|
trocha |
|
50 g ,kt.sme namočili do oliv.oleja |
|
100 ml -do cesta |
|
75 g |
|
30 g |
|
100 g |
|
Postup
-
1
Sušené paradajky dáme na 15 minút do olivového oleja. Potom ich pokrájame. Olivy a bazalku nasekáme a všetko zmiešame s tým olejom, v ktorom boli suš.paradajky.
- 2
Pripravíme si ďalšie dve misky. Do prvej dáme múku, prášok do peč., soľ, píniové oriešky, polentu, nastrúhaný parmezán. Premiešame.
- 3
Do druhej misky dáme vajcia, olej /100 ml/, cmar /je uvedený 350 g, to môže byť asi 250-300 ml/. Dobre vyšľaháme.
- 4
Teraz postupne budeme spájať pripravené zmesi. Do misky s vajíčkovou zmesou postupne, pomaly pridávame zmes s múkou. Pomaly premiešavame. Nakoniec pridáme zmes z olív, paradajok a bazalky. Premiešame a dávame do muffínovej formy. Upečieme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu