Foto: pupava
Mrkvový koláč považujem za jeden z najlepších vôbec. Tento raz som sa rozhodla urobiť ho inak než obyčajne a navyše som sa rozhodla skombinovať Zobraziť celý popisMrkvový koláč považujem za jeden z najlepších vôbec. Tento raz som sa rozhodla urobiť ho inak než obyčajne a navyše som sa rozhodla skombinovať ho s marhuľami, ktoré aktuálne majú svoju sezónu a výsledok veľmi pozitívne prekvapil.
príprava
na 250 °C
Suroviny
1 hrnček |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček (nastrúhaná na jemno) |
|
2 ks |
|
1 hrnček |
|
kvapka (môže byť aj iný) |
|
štipka |
|
štipka |
|
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie okrem marhúľ zmiešame. Banány do masy pridáme roztlačené vidličkou na kašu. Všetko poriadne premiešame.
- 2
Formu si vymastíme a vysypeme krupicou, prípadne do nej dáme papier na pečenie a vylejeme masu. Rovnomerne rozmiestnime po celej ploche formy.
- 3
Marhule nakrájame na ľubovoľné útvary a poukladáme na masu vo forme.
- 4
Dáme piecť do trúby na 250°C na cca 30 minút, avšak pravidelne kontrolujeme, či je všetko OK.
- 5
Hotovo, dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
:) Ale ak nerobíte ovsené mlieko a ani neplánujete, tak si myslím, že v pohode môžu byť i ovsené vločky namočené a rozdrtené s minimom tekutej časti :)