Komerčný recept
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 1 ks väčšia |
|
| 250 g očistená |
|
| 200 g alebo paštrnák |
|
| 50 ml |
|
| 2 PL repkový, stolný alebo slnečnicový |
|
| 800 ml |
|
| 1 PL |
|
| alebo drvené |
|
| 1 PL s kuracou príchuťou |
|
Postup
-
1
Ošúpanú cibuľu nasekáme nadrobno a na masle s olejom orestujeme do sklovita. Pridáme nakrájanú mrkvu, paštrnák a zalejeme vodou. Privedieme do varu, dochutíme vegetou a čiernym korením. Keď je zelenina mäkká (takmer rozvarená), vezmeme tyčový mixér a všetko riadne rozmixujeme. Nakoniec prilejeme smotanu, med a krátko prevaríme. Môžeme posypať nakrájaným petržlenom alebo pažítkou.
- 2
Podávame s bagetkou alebo toastovým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu