Foto: maggi
Komerčný recept
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 ks väčšia |
|
250 g očistená |
|
200 g alebo paštrnák |
|
50 ml |
|
2 PL repkový, stolný alebo slnečnicový |
|
800 ml |
|
1 PL |
|
alebo drvené |
|
1 PL s kuracou príchuťou |
|
Postup
-
1
Ošúpanú cibuľu nasekáme nadrobno a na masle s olejom orestujeme do sklovita. Pridáme nakrájanú mrkvu, paštrnák a zalejeme vodou. Privedieme do varu, dochutíme vegetou a čiernym korením. Keď je zelenina mäkká (takmer rozvarená), vezmeme tyčový mixér a všetko riadne rozmixujeme. Nakoniec prilejeme smotanu, med a krátko prevaríme. Môžeme posypať nakrájaným petržlenom alebo pažítkou.
- 2
Podávame s bagetkou alebo toastovým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu