Foto: beata123
Zdravá a hustá polievočka bez múky :)
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si cibuľku nadrobno, mrkvu na kolieska. Na oleji popražíme cibuľku a spolu s ňou do hrnca hodíme aj nakrájanú mrkvu. Medzitým si dáme spariť paradajky, aby sa nám lepšie šúpali.
- 2
Keď mrkva pustí šťavu, pridáme paradajkový pretlak a ošúpané a nakrájané paradajky.
- 3
Pridáme pretlak a zmes dochutíme soľou a cukrom a dolejeme hrniec vodou. Povaríme, kým mrkva nezmäkne. Nakoniec polievku môžme rozmixovať. Podávame s kyslou smotanou. Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu