Foto: 2010
Zjednodusena verzia indicko-arabskeho receptu, alebo ako zuzitkovat ryzu od vecere.
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici na oleji oprazime do zlatista na drobno nakrajanu cibulu a cesnak.
- 2
Pridame na hrubo na struhanu mrkvu a podusime do makka. Pred koncom pridame na jemno nakrajanu jarnu cibulku.
- 3
Pridame ryzu najlepsie je od vecere trochu obschuta aby sa lahsie oprazila. Pridame lyzicu masla a premiesavame - oprazime ochutime sol , korenie, a vmiesame na farbu na drobno nakrajanu petrzlenovu vnat. Ked chceme mat peknu zltu farbu a aspon trochu exoticke posypeme kurkumou a premiesame.
- 4
V popredi je restovana jahnacia pecienka perzska verzia s hribami (pridam neskor).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
koho zaujimaju take prizemne veci ako korenie, ked ide o umenie a umenie je potrava pre dusu, take lahke nevies? :-)))
Tu tu je povodna arabska verzia aj s rajtou.
ako sa vola to domace zvieratko?
PS: No ze ho mam podusit, a ze vraj by bola z neho aj super trendy kabelka ? to mi bolo povedane.
mat takehoto hada v zahrade, tak sa asi poser..m od strachu a soku. myslim ale, ze Ty si si uz na takychto navstevnikov zvykol.