Morčacie rezne na šťave

mimi1979 - bez fotkymimi1979, 1. novembra 2009

Je to úžasné makkučké masko vo výbornej štavičke.

6
porcií
60 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

1  kg
4 ks
400 ml
2 PL
2 PL
2 PL
2  KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Maso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, obalíme v strúhanke a znova naklepeme.

  2. 2

    Rezne naklepané v strúhanke namáčame do rozšľahaného vajca a opekáme na panvici skoro domakka.Opečené ukladáme šikmo do pekáča.

  3. 3

    Pripravíme si šťavu: horčicu, kečup, maslo, olej, vegetu a čierne korenie zalejeme vriacou vodou, aby sa maslo roztopilo. Touto omáčkou zalejeme rezne v pekáči a dáme zapiecť asi na pol hodinku. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

3sandra3
jééémine,,, aký zaujímavý recept som dnes objavila... vyskúšam
mojack
Robim to v tlakovom hrnci. Je to ovela skor.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia