Morčací závitok v listovom šaláte
Peter Onger
šéfkuchár hotela Tilia v Pezinku, 15. marca 2011
šéfkuchár hotela Tilia v Pezinku, 15. marca 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Morčacie prsia umyjeme, osušíme, narežeme na rezne a dobre vyklepeme, okoreníme. Rezne naplníme prosciuttom, baby špenátom a fetou, zavinieme a spevníme niťou alebo špajdľou.
- 2
Pečieme prikryté na miernom ohni 8 – 15 minút.
- 3
Šaláty umyjeme, natrháme, prekrojíme cherry rajčiny, dáme do misky a dochutíme citrónovou šťavou, cukrom, soľou a olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu