Foto: mracik9
Stále som túžila mať pekárničku,tak sa mi ten sen splnil,dostala som ju od dcéry a manžela na vianoce je to ETA Siesta
10 minút
príprava
príprava
140 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
100 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
290 g |
|
1 PL |
|
2 odmerka malá |
|
1 odmerka veľka |
|
1/2 |
|
450 ml |
|
1/3 kocky čerstvého |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Do vody pridám soľ a rascu na to nasypem naváženú a rozmiešanú múku,do múky rozdrobím droždie a posypem cukrom.Po pípnutí pridám semienka a 1 pl olivého oleja a pokrájanú cibuľku Pečiem na programe č 2 tmava kôrka,10 minút pred dopečením potriem vrch chlebíka olejom,ma potom krajšiu farbu.Po upečení nechám chlebík v pekárničke aspoň 15 minut,tak ho vyberiem a nechám vychladnúť na rošte zabalený v utierke
Diskusia k receptu