Môj grahamový chlebík v pekárničke

mracik9 - fotkamracik9, 19. októbra 2011
Môj grahamový chlebík v pekárničke
Foto: mracik9

Stále som túžila mať pekárničku,tak sa mi ten sen splnil,dostala som ju od dcéry a manžela na vianoce je to ETA Siesta

10 minút
príprava
140 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
100 g
100 g
290 g
1 PL
2 odmerka malá
1 odmerka veľka
1/2
450 ml
1/3 kocky čerstvého
1 PL
1 PL
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Do vody pridám soľ a rascu na to nasypem naváženú a rozmiešanú múku,do múky rozdrobím droždie a posypem cukrom.Po pípnutí pridám semienka a 1 pl olivého oleja a pokrájanú cibuľku Pečiem na programe č 2 tmava kôrka,10 minút pred dopečením potriem vrch chlebíka olejom,ma potom krajšiu farbu.Po upečení nechám chlebík v pekárničke aspoň 15 minut,tak ho vyberiem a nechám vychladnúť na rošte zabalený v utierke

Diskusia k receptu

nonna
@mracik9 :Vidím, že ste hlavne pekárka-špecialistka. Ja na sladké nie som, ale za to "slanosti" a "chlebíkovitosti", tak to ano. Tento je určite veľkou mňamkou.
mracik9
nonna,ja zase skúšam všetko možné aj nemožné,keby sa mi chcelo všetko fotiť,tak určite tu by toho bolo viacej,ale snažím sa a tie slanosti vymýšľam jedná radosť
nonna
Jeeeeeeeeeeeeeej, tak ich všetky vyhadzuj sem, ja si ich budem ukladať do KK. A fotenie je radosť a zábava, aspoň pre mňa, tak len do toho.....Pridám si Ťa do obľúbených, aby mi niečo neubziklo, lebo furt sa tu nevyskytujem.
mracik9
Super,ja už ťa mám, postupne budem skúšať tvoje dobrotky,tak len do toho,držím palčeky,nech sa ti aj naďalej tak dobre darí.
nonna
@mracik9 , ahoj z práve zo zamračenej NR /keby tak popršalo, zem je vyprahnutá a všetky rastlinky smädné/, a ešte raz dík. Budem rada, keď mi potom napíšeš svoje zvestovanie, hodnotenie toho, do čoho si našla odvahu pustiť sa. ....
mracik9
nonna,akurát sme sa vrátili z lesa,začalo fúkať a zamračilo sa, tak sme to vzdali,nazberala som trochu byliniek a idem niečo predpripraviť na zajtrajší obed,asi niečo od teba,prajem pekný víkend.
nonna
Jeeeeeeeeeeeeej, no by bola pre mňa OBROVSKÁ POCTA. Až naozaj niečo skúsiš, dokonca pre nedeľu, tak napíš, ako to dopadlo. Aj vtedy, ak nie úplne SUPER, ja sa nenahnevám. Čo za bylinky si zbierala?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia