Foto: gordonko
Nieje ,,rezeň,, ako rezeň .... tento je mäkší , šťavnatejší ...no proste pre Zobraziť celý popisNieje ,,rezeň,, ako rezeň .... tento je mäkší , šťavnatejší ...no proste pre fajnovejší mlsné huby
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
potrebné suroviny
-
2
mäso si 2 - 3 x zomelieme, pridáme vajíčko, soľ alebo vegetu, čierné korenie, horčicu a pokrájané cibuľové cíbyky
-
3
jednu smatanku a postrúhaný syr
-
4
premiešame, zakryjeme fóliou a uložíme do chladničky ....... smätanka zjemní chuť mäsa a je mäkšie šťavnatejšie
-
5
na druhý deň primiešame rožky namočené v mlieku ( nieje nutné )
-
6
a formujeme si rezne ktoré obalujeme v strúhanke alebo aj v trojobale ..... pre lepší efekt možno rezne vytláčať do formiček rôzných tvarou
-
7
DOBRÚ CHUŤ
Diskusia k receptu