Mini mäsové guľky na ražni
Foto: podravka
Tieto malé mäsové guľky pripravené na ražni potešia všetkých fanúšikov grilovania a inšpirujúcih na preskúmaniu mnohých spôsobov, s ktorými je možné skombinovať chutné mäso Zobraziť celý popisTieto malé mäsové guľky pripravené na ražni potešia všetkých fanúšikov grilovania a inšpirujúcih na preskúmaniu mnohých spôsobov, s ktorými je možné skombinovať chutné mäso a zeleninu pripravené spolu na ražni.
porcií
príprava
Postup
-
1
Mäso zmiešame spolu s najemno nakrájanou cibuľou, nasekanou chilli papričkou, pretlačeným cesnakom a korením na bravčové mäso.
- 2
Zmes zvlhčíme bielym vínom a premiešame, aby sa chute prepojili. Necháme postáť v chlade po dobu 30 minút.
- 3
Rukami vytvarujeme drobné guľky, každú napichneme na ražeň/špajdľu a mierne sploštíme.
- 4
Panvicu/gril zľahka potrieme olejom a na strednom plameni mäsové guľky osmažíme. Rovnako ich môžeme poukladať na pekáč vystlaný papierom na pečenie a upiecť v rúre vyhriatej na 180 °C po dobu 20 až 30 minút.
- 5
Ako prílohu podávame v celku upečené zemiaky a jednoduchý šalát s dressingom.
Tiež mäsa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu