Mali sme rodinnú oslavu ktorá sa mala konať v prírode ale Pán Boh to zmenil a tak sme ostali na našom balkóniku.No a miesto Zobraziť celý popisMali sme rodinnú oslavu ktorá sa mala konať v prírode ale Pán Boh to zmenil a tak sme ostali na našom balkóniku.No a miesto klasického kotlíkového gulášu som doma rýchlo improvizoval v novom tlakovom hrnci a bolo "hot" Mexico.
porcií
príprava
tepelná úprava
Foto: stefanm
Postup
-
1
V rozpálenej masti krátko orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu a cesnak.
-
2
Pridáme pokrájane mäso na menšie kúsky a prudko opečieme.
-
3
Dochutíme soľou a koreninami,zalejeme vodou a dusíme asi pol hodiny.
-
4
Keď je mäso mäkké pridáme kukuricu,fazuľu,nakrájanú papriku a chilly (veľa).
-
5
Krátko povaríme a ...
-
6
...podávame.
-
7
Ako prílohu som počas varenia pripravil "Mexické placky" ktoré so robil podľa receptu od @sjuz ale neviem ich teraz nájsť!!Sú z mletej konzervovanej kukurice,veľmi jednoduché a fajné.
varecha.pravda.sk/recepty/kukuricne-placky/8524-recept.ht...
guľášik vyzerá super mňamkovo...