Mexico

Autor receptu: stefanm

Mali sme rodinnú oslavu ktorá sa mala konať v prírode ale Pán Boh to zmenil a tak sme ostali na našom balkóniku.No a miesto klasického kotlíkového gulášu som doma rýchlo improvizoval v novom tlakovom hrnci a bolo "hot" Mexico.

6-8
porcií
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. V rozpálenej masti krátko orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu a cesnak.
  2. Pridáme pokrájane mäso na menšie kúsky a prudko opečieme.
  3. Dochutíme soľou a koreninami,zalejeme vodou a dusíme asi pol hodiny.
  4. Keď je mäso mäkké pridáme kukuricu,fazuľu,nakrájanú papriku a chilly (veľa).
  5. Krátko povaríme a ...
  6. ...podávame.
  7. Ako prílohu som počas varenia pripravil "Mexické placky" ktoré so robil podľa receptu od @sjuz ale neviem ich teraz nájsť!!Sú z mletej konzervovanej kukurice,veľmi jednoduché a fajné.