tento i ďalšie čo teraz budem pridávať sú s časopisu chvíľka v kuchyni
Postup
-
1
Hovädzie mäso umyjeme a pokrájame na kocky.Očistenú cibuľu pokrájame na hrubo a orestujeme ju do zlatova. Potom pridáme pokrájané mäso osolíme, okoreníme a orestujeme. Pridáme paradajkový pretlak,sladkú a palivu papriku masox podlejeme a dusíme d mäkká.
- 2
Do hotového gulášu pridáme hrášok. Zahustíme múkou rozmiešanou v malom množstve studenej vody a necháme 10 minút povariť. Podľa potreby dochutíme ešte soľou a vegetou. Podávame s ryžou posypanými strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
akurat vegetu vynechavam, pretlak davam az pred koncom a uplne na koniec pre chut majoranku ;)