Mexické rizoto

varticek - fotkavarticek, 9. októbra 2011
Mexické rizoto
Foto: varticek
4
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks
150 g alebo v konzerve
1 ks
1/2 PL
 podľa chuti
2 PL
1 ks
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Dáme si variť ryžu (ja ju varím s troškou sypkého bujónu bez glutamanu sodného). Medzi tým opražíme na oleji cibuľku.

  2. 2

    Pridáme červenú fazuľu v slanom náleve (aj s nálevom), kukuricu, paradajkový pretlak a povaríme. Ja som už nesolila, lebo aj nálev bol slaný a jedia mi to aj deti, ale kto má rád, môže.

  3. 3

    Nakoniec pridáme pretlačený cesnak, ocot a uvarenú ryžu, premiešame a môžme servírovať.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia