Foto: ancicka
Jemnučké,mäkkučké.
porcií
príprava
na 180-200 °C
Postup
-
1
Cukor,vajcia,med,sodu a palmarín dáme do hrnca nad paru a za stáleho miešania zohrievame,skoro až do bodu varu.Vtedy zmes tuhne.Horúcu zmes vylejeme do múky a spracujeme cesto,rozdelíme na 4 častí a vypracujeme guľky.
-
2
Každú rozvaľkáme vo veľkosti plechu a na dobré pomastenom upečieme.cesto je veľmi tenučke,tak dáme pozor,aby pri pečení moc nezhnedlo.Hned po upečení ,ešte horúce dáme cesto z plechu dole.
-
3
Z mlieka,zlatých klasov a vanilkového cukru uvaríme puding a necháme ho vychladnuť.vymiešame do penista a po čiastkach pridávame krém a vyšľaháme.
-
4
Plmíme tak,že si plnku rozdelíme na polovicu a plníme ,cesto,krém,
-
5
cesto lekvár ,cesto krém a cesto.Koláč po naplnení zaťažíme a necháme aspoň 4 hodinky odležať.
-
6
Potom povrch potrieme čokoládovou polevou a ked zatuhne,nakrájame na rezy.
Odpoviem si sam !.Ano, podla tvojho receptu kde medovnicky vyzeraju ako vystrihnute z peknej omalovanky.Moja poklona a vdaka za recept.
takto zatazujem napr grilazky :-)