Medové kačacie prsia s teplým jablkovým pyré
Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 18. septembra 2018
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 18. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
15 minút
príprava
príprava
10 minút
na 110 °C
na 110 °C
Postup
-
1
Kačacie prsia sprudka opečieme a vložíme do misy s medom, tymianom a červeným vínom. 10 minút marinujeme, potom preložíme na plech a pečieme pozvoľne pri 110 °C 10 minút.
- 2
Jablkové pyré: Ošúpané jablká pokrájame, uvaríme a rozmixujeme na kašu. Zmiešame s 2 lyžicami medu.
Tiež kačacie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu