Foto: podravka
Komerčný recept<br />Teľacie medailónky s ryžou a šampiňónmi sú vynikajúce s vašim obľúbeným šalátom.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
2
Lagris ryžu arborio uvaríme podľa návodu a scedíme.
- 3
Zohrejeme olivový olej, na ktorý poukladáme medailónky a opečieme ich dozlatista. Medailónky zľahka osolíme, okoreníme a dáme ich na teplé miesto.
- 4
Na ten istý olej dáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju, aby bola sklovitá.
- 5
Pridáme nastrúhanú mrkvu, cukety nakrájané na kocky a šampiňóny nakrájané na polovice. Všetko krátko opražíme, pridáme trochu vody a hovädzí bujón.
- 6
Potom primiešame ryžu a necháme ju, aby nasiakla šťavu a zmäkla.
- 7
Teľacie medailónky podávame s ryžou a s obľúbeným šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu