Mäsové ihly v cestovinovom šaláte
Jaroslav Cabúk
šéfkuchár hotela Thermia Palace v Piešťanoch a člen Gourmet klubu, 31. decembra 2011
šéfkuchár hotela Thermia Palace v Piešťanoch a člen Gourmet klubu, 31. decembra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6-8
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g, alebo bravčovej panenky |
|
500 g (mušličky, špirály, ale môžu byť aj tortellini) |
|
|
|
|
|
|
|
100 g |
|
|
|
2 ks |
|
250 g |
|
200 g |
|
z 1 ks |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
alebo kukuričné lupienky |
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme takmer domäkka, zeleninu nakrájame na rovnaké kúsky (veľké asi ako hrášok).
- 2
Zeleninu, cestoviny, jogurt a majonézu zmiešame, ochutíme soľou, cukrom, korením a citrónovou šťavou.
- 3
Mäso nakrájame na rovnaké kúsky, osolíme a obalíme ako rezne a vypražíme do zlata. Napicháme ich na krátke špajdle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu