Marinované rebierka s koňakovou omáčkou

Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 19. apríla 2016
Marinované rebierka s koňakovou omáčkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
45 minút
príprava
20-25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,8 – 2 kg
1 PL
1 hlávka
200 g
1 PL
50 ml
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové rebrá deň vopred potrieme korením na grilovanie, rascou a cesnakom a necháme marinovať. Potom pečieme v rúre pri teplote 170 °C 20 – 25 minút.

  2. 2

    Z kečupu, medu, zeleného korenia a koňaku pripravíme dochucovaciu zmes a rebrá ňou potrieme až pred podávaním na drevenej doske. Každý si rebrá orezáva sám.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
To by ma zaujímalo, komu tieto jedlá servírujete, pretože ak si u vás človek neobjednal polpenziu, nemal šancu dostať jedlo, ktoré si vybral z jedálneho lístka. My sme mali objednané len raňajky, na večere sme si chceli dať niečo iné, to sme asi veľ chceli, kuchár si to veľmi uľahčil, uvariť hosťom rovnaké predjedlo, večeru + dezert a mal hotovo. Neviem, kedy si človek mohol vybrať z JL, chodili sme sa potom stravovať inam, tento hotel neodporúčam, bolo toho viac, ale písať sa mi o tom teraz nechce. Ale ako som zbadala názov hotela, spomienky sa vrátili.
@Danda3 (19.4.2016 20:07)
Recept je zaradený do tagov:
Bravčové maso Nemecká kuchyňa Hlavné jedlá Večera Pečené Guten Appetit Hostina po nemecky
Tož asi tak.

Pridaj komentár k receptu: