Marinované rebierka s koňakovou omáčkou
Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 19. apríla 2016
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 19. apríla 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
20-25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové rebrá deň vopred potrieme korením na grilovanie, rascou a cesnakom a necháme marinovať. Potom pečieme v rúre pri teplote 170 °C 20 – 25 minút.
- 2
Z kečupu, medu, zeleného korenia a koňaku pripravíme dochucovaciu zmes a rebrá ňou potrieme až pred podávaním na drevenej doske. Každý si rebrá orezáva sám.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Recept je zaradený do tagov:
Bravčové maso Nemecká kuchyňa Hlavné jedlá Večera Pečené Guten Appetit Hostina po nemecky
Tož asi tak.
Aj my sme asi boli zaradení do tagu - chceš polpenziu, nechceš, máš smolu, buď hladný, iné sa variť nebude, kuchár nestíha.
ja si myslim, ze si neprisla o ziadny kulinarsky zazitok, uz viem presne, kde sa nikdy nepojdem najest
2. bod 1. veta postupu pripravy.