Foto: afataga
V piatok tu bolo toľko snehu, že som sa nedostala na nákup, tak som bola nútená variť zo zásob v mrazničke a špajzi, takže Zobraziť celý popisV piatok tu bolo toľko snehu, že som sa nedostala na nákup, tak som bola nútená variť zo zásob v mrazničke a špajzi, takže som použila aj konzervy. Výsledok je toto jedlo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
Marináda: | |
3 PL |
|
z 1 ks |
|
4 ks |
|
|
|
|
|
2 PL |
|
Ďalšie suroviny: | |
|
|
1 PL |
|
100 g |
|
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Z uvedných surovín si urobíme marinádu, prsia nakrájame na rezančeky a necháme marinovať najlepšie cez noc, nesoliť.
-
2
Na panvicu dáme olej, mäso osolíme a šupneme do rozpáleného oleja a necháme zatiahnuť, ide to rýchlo, pridáme mrazenú fazuľku a chvíľu miešame.
-
3
O chvíľu pridáme šampióny a pretlak a zasa chvíľu miešame.
-
4
Nakoniec dochutíme sójovou omáčkou a popr. dosolíme.
-
5
Podávala som s ryžou, ktorú som ochutila kurkumou a petržlenovou vňaťou a k tomu šalátik: čínska kapusta, paradajky, červená cibuľa, soľ, olivový olej a šťava z citróna. Pozn.: treba trochu menej oleja do marinády, ja som to trochu prehnala.
Diskusia k receptu