Marinované kuracie rezančeky

afataga - fotkaafataga, 19. februára 2012
Marinované kuracie rezančeky
Foto: afataga

V piatok tu bolo toľko snehu, že som sa nedostala na nákup, tak som bola nútená variť zo zásob v mrazničke a špajzi, takže Zobraziť celý popisV piatok tu bolo toľko snehu, že som sa nedostala na nákup, tak som bola nútená variť zo zásob v mrazničke a špajzi, takže som použila aj konzervy. Výsledok je toto jedlo.

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
Marináda:
3 PL
z 1 ks
4 ks
2 PL
Ďalšie suroviny:
1 PL
100 g
1 konzerva
1 konzerva
2 PL




Postup

  1. 1

    Z uvedných surovín si urobíme marinádu, prsia nakrájame na rezančeky a necháme marinovať najlepšie cez noc, nesoliť.

    Marinované kuracie rezančeky - obrázok 1
  2. 2

    Na panvicu dáme olej, mäso osolíme a šupneme do rozpáleného oleja a necháme zatiahnuť, ide to rýchlo, pridáme mrazenú fazuľku a chvíľu miešame.

    Marinované kuracie rezančeky - obrázok 2
  3. 3

    O chvíľu pridáme šampióny a pretlak a zasa chvíľu miešame.

    Marinované kuracie rezančeky - obrázok 3
  4. 4

    Nakoniec dochutíme sójovou omáčkou a popr. dosolíme.

    Marinované kuracie rezančeky - obrázok 4
  5. 5

    Podávala som s ryžou, ktorú som ochutila kurkumou a petržlenovou vňaťou a k tomu šalátik: čínska kapusta, paradajky, červená cibuľa, soľ, olivový olej a šťava z citróna. Pozn.: treba trochu menej oleja do marinády, ja som to trochu prehnala.

    Marinované kuracie rezančeky - obrázok 5

Diskusia k receptu