Marinované grilované prepeličky fotorecept
Pavel Kubik
šéfkuchár Alexandra Šport hotela v Púchove, 11. júla 2013
šéfkuchár Alexandra Šport hotela v Púchove, 11. júla 2013
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny na marinádu dáme do vyššej nádoby a rozmixujeme na krémovitú hmotu. Ak je riedka, prilejeme viac oleja a ešte rozmixujeme, tým sa zahustí. Bylinky dáme do marinády až nakoniec. Tie nemixujeme len nasekáme nožom a vmiešame do marinády.- 2
Prepeličky očistíme, umyjeme a potrieme marinádou zvnútra i zvonku. Necháme marinovať do ďalšieho dňa.- 3
Grilujeme na rošte asi hodinu. Počas grilovania potierame zvyšnou marinádou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a treba grilovať až hodinu?
asi áno, ak je to nad pahrebou...