Foto: babav
Inspirovana viacerymi receptami tejto oblubenej prilohy ku grilovanemu masu,rybacine ,... pripajam sa mojou verziou salsy.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Potrebne suroviny:
-
2
Mango rozkrojime tesne vedla jadra z oboch stran,ostrym nozom narezeme vnutro na kocky a supu vytocime;naznacene kocky zrezeme do pripravenej nadoby.
-
3
Pridame pokrajanu cervenu cibulu , nasekane stiplave papricky , stavu z dvoch limetiek a nakoniec cerstve cilantro.Ja som pridala hotove , z tuby.
-
4
Vsetko spolu opatrne premiesame a odlozime do chladu.Servujeme s grilovanym masom.Najlepsie chuti s rybami.
niektori bylinkari pestuju aj u vas.Nazov sa nezmenil pri preklade
do slovenciny.
babav, vyborne odkladam
farby surovin. Chut by sa zachovala tak ci tak.