Foto: simad
Suroviny
4 PL |
|
4 PL |
|
3 PL |
|
1 a 1/2 PL |
|
2 PL |
|
1 ks |
|
1/2 bal. |
|
1 a 1/2 PL |
|
|
|
100 g |
|
trošku (maslo) |
|
na posypanie nemusí byť |
|
Postup
-
1
Pripravíme si stredne veľkú jensku misu ktorú vyložíme papierom na pečenie.
- 2
Potom si múku, cukor, prášok do pečiva, kakao, med, mlieko, olej, vajce zmiešame dokopy. Do cesta nasekáme malé kúsky čokolády ( asi tak z polovice čokolády).
- 3
Cesto si vylejeme do jenskej misy a pečieme v mikrovlnke 5 minút. Keď sa cesto upečie vyberieme ho von a dáme na tanier nech nám trošku vychladne.
- 4
Potom si cesto potrieme broskyňovým lekvárom.
- 5
Druhú polovicu čokolády a trošku palmarínu alebo masla dáme roztopiť.
- 6
Keď sa nám čokoláda roztopí polejeme ňou cesto natreté lekvárom, tak aby bola čokoláda všade. Ešte si tortičku posypeme kokosom ( nemusíme) .
- 7
Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem pekne :)