Makové gnocchi s lososom fotorecept
Peter Kovár
šéfkuchár hotela Color*** v Bratislave, 14. februára 2020
šéfkuchár hotela Color*** v Bratislave, 14. februára 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do hrnca dáme variť osolenú vodu. Keď zovrie, pridáme gnocchi a varíme 10 – 12 minút, po uvarení scedíme.
-
2
Medzitým na panvici ugrilujeme porcie lososa, ktoré predtým osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom.
-
3
Na panvicu dáme olivový olej, pridáme maslo, gnocchi, dochutíme soľou a korením a pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy. Nakoniec pridáme mletý mak a dobre premiešame. Podávame s lososom.
makové šúľance my radi
lososa na masle tiež
kto mi tu poradí..??