Mafiny „red velvet“ z červenej repy

Janka Gáliková
cukrárka hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 23. marca 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Mafiny „red velvet“ z červenej repyFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
15-20 min
na 180 °C

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Upečenú červenú repu s olejom rozmixujeme na hladké pyré. Pridáme jogurt, maslo, vajcia, vanilkový cukor a všetko premixujeme.

  2. 2

    V miske zmiešame všetky suché suroviny, obe zmesi krátko premiešame a plníme pripravenú formu. Pečieme pri 180 °C.

  3. 3

    Mafiny by mali byť na dotyk vlhké a troška lepkavé. Necháme ich vychladnúť, zo syra a z masla vymiešame hladký krém, potom pridáme cukor a mafiny polevou ozdobíme.

ohodnoť recept:
Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist