Maďarský granadír

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009

Suroviny

300 g
3 ks
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájanú nadrobno urestujeme na oleji a zaprášime mletou sladkou paprikou. Keď je cibuľa sklovitá, pridáme nadrobno nakrájané zelené papriky, osolíme, okoreníme a dusíme.

  2. 2

    Keď sú aj papriky polomäkké, pridáme ošúpané nadrobno nakrájané paradajky. Opäť krátko podusíme a nakoniec pridáme nadrobno nakrájané zemiaky, zalejeme 100 ml vody a rozvaríme.

  3. 3

    Fliačky uvaríme podľa návodu. Keď sa v panvici rozvaria aj zemiaky, odstavíme ju a všetko roztlačíme na zemiakovú kašu.

  4. 4

    Nakoniec fl iačky zmiešame s pastou, ktorá nám vznikla v panvici a podľa potreby ešte osolíme a okoreníme.

  5. 5

    Podávame s niečím kyslým, napríklad baraními rohmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia